Het verhaal van Just Learn It

Welkom op Just Learn It, en wat tof dat je deze website bezoekt!

Heb jij je dromen al waargemaakt? Heb jij werk waar je gelukkig mee bent en waarmee je voelt dat je zowel een positieve bijdrage levert aan de wereld, als dat je er voor jezelf voldoening uithaalt?

Wanneer je op bovenstaande als antwoord een volmondige “ja” kunt antwoorden, dan zit je al goed! Wanneer dat nog niet helemaal het geval is, blijf dan vooral even doorlezen.

Stel, jouw leven zou er zo uit zien:

  • Naar je werk gaan en klagen dat het weer maandag is
  • Je komt thuis, je eet wat en zet Netflix / de TV aan
  • Ondertussen spookt het volgende rond in je hoofd: “Was het maar weer weekend”.
  • Op vrijdagavond roep je keihard “WEEKEND!?!”
  • Je gaat naar de kroeg en drinkt je weer eens helemaal klem, en op zondag wordt je wakker met een enorme kater
  • Vervolgens herhaalt alles zich weer van voor af aan

Ok, wellicht iets te generaliserend, het weekend ziet er natuurlijk niet voor iedereen hetzelfde uit, maar de strekking is vaak wel hetzelfde.

De meeste mensen leven hun leven met onverschilligheid, ze leven van dag tot dag. Hierdoor ontstaat een leven van middelmatigheid.

Om even kort door de bocht te gaan: kies jij voor onverschilligheid of voor passie?

Dat brengt mij bij het doel van deze site: positiviteit en motivatie rondstrooien alsof het confetti is, en je aanmoedigen om die fijne Comfort Zone van je eens te verlaten, en je te laten zien hoe je een leven kan bouwen wat naar jouw volledige tevredenheid is.

Klink als een behoorlijk statement nietwaar? Dat is het ook, maar ik geloof vurig dat het mogelijk is. Voor ons allemaal.

Besef wel dat je het lang niet allemaal na hoeft te streven, maar het kan best zijn dat je alleen meer zelfvertrouwen nodig hebt. Of je bent op zoek naar meer voldoening, financiële vrijheid, fijne relaties. Het kan allemaal.

Uiteindelijk is een leven met meer voldoening, vrijheid, en liefde best cool toch?

Je dromen vormen hierin je leidraad, en wanneer je deze omzet naar doelen, kan het resultaat geweldig zijn.

Grote of kleine dromen, je fantasie is oneindig, wat betekent dat alles mogelijk is.

En als je tot hier bent gekomen met lezen, dan zegt dat genoeg, het maakt duidelijk dat je er graag voor wilt gaan, dat je niet voor die onverschilligheid kiest, maar het vuur binnenin je volop wilt laten branden.

Met dat in het achterhoofd is dan ook de naam Just Learn It gekozen. Doe de kennis op om te bereiken wat je wilt. Hoe groot of moeilijk het ook lijkt of is, ga ervoor. Geen obstakel is te groot voor je, ga ervoor en gooi de beuk erin!

Om meer uit ons leven te behalen, moeten we de dromen die we hebben een plek geven, ze aandacht geven en er tijd aan besteden.

De vraag is dus: durf jij het aan? Durf jij je dromen na te jagen, ongeacht wat anderen ervan vinden?

Geef het leven vorm zoals jij wilt en maak er een fantastische reis van!

En laten we het belangrijkste niet vergeten:

Hoe belangrijk het behalen van ons succes ook lijkt en is, laten we een ding niet vergeten. Om succes te bereiken, hebben we elkaar nodig. We hebben onze omgeving nodig. We hebben de aarde nodig waar we op staan.

Deze site is daarom niet alleen opgericht om persoonlijk succes te behalen, maar ook om een duurzamere wereld te creeeren. Want eerlijk is eerlijk, het gaat helemaal niet zo goed met onze aarde, en actie is noodzakelijk.

Laten we daarom onze krachten bundelen en ook eens ambitieuze doelen stellen voor een duurzamere wereld.

Om succes te bereiken, is het belangrijk dat we onze huidige aanpak en manier van denken veranderen en verduurzamen.

Gelukkig zijn er al ontelbaar veel projecten opgezet om duurzamer handelen te vergrootten en te verbeteren. Ook hierover zul je veel kunnen lezen op Just Learn It, zodat je kunt zien dat er van over de hele wereld gewerkt word aan een duurzamere wereld.

Want ja, we hebben 1 planeet aarde, een mooie blauwe bol zwevend in het heelal, waar we best een beetje zuinig mee mogen zijn. Laten we daar samen aan werken!